zondag 21 april 2019

Justin en de boekbewaarder door Marcel Heunks

Een nieuw pareltje van de hand van Marcel Heunks. Dankzij Selfpub Café, op poten gezet door Shirley Pellikaan, mocht ik ook het tweede deel uit deze reeks lezen. En als de cliffhanger me niet bedriegt komt er ook een derde deel. Als je ook maar een klein beetje gelooft in trollen en kabouters, magische spreuken en reizen door de tijd, dan is dit perfect leesvoer.

Met een flinke dosis humor worden de avonturen van Justin met zijn vrienden beschreven. Op een dag wordt er ingebroken bij Justin, maar er is niets verdwenen. Wel is het een grote puinhoop op zijn kamer en op zolder. Maar Justin weet wel waar ze naar op zoek zijn, het boek met de uitvalspreuken. Dat is veilig opgeborgen, hoewel? Veilig? Er gebeuren rare dingen en Justin bindt de strijd aan tegen Vilinius, samen met zijn vriendin Marinda en zijn klasgenootje Naomi en kwebbelkonijn Archibald. Gelukkig vinden ze onderweg veel steun en nieuwe vrienden. Het wordt zó goed beschreven dat je steeds door wilt blijven lezen.

Dank aan Marcel voor het schrijven van wéér een goed boek en aan Shirley voor het instandhouden van het Selfpub Café, de plek waar auteurs die boeken in eigen beheer uitbrengen een lezend publiek treffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten