maandag 25 augustus 2014

Ik mis je - Harlan Coben

Je zult maar door je vriendin op een datingsite gebracht worden en daar je ex tegenkomen. Nou ja, ex? Eigenlijk snapt Kat helemaal niet waarom ze 18 jaar geleden zo plotseling aan de kant werd gezet. Dus gaat ze toch maar eens vragen stellen. Ze komt er wel redelijk snel achter dat Jeff zijn naam heeft veranderd. Maar waarom? En waarom is er nauwelijks iets over hem te vinden?

Brandon neemt contact op met Kat omdat zijn moeder wordt vermist. Natuurlijk mag een weduwe ook wel eens nieuw geluk vinden, maar Brandon gelooft niet zo in dit nieuwe geluk, zijn moeder zou hem nooit zo achterlaten. En dan blijkt dat zijn moeder een weekend weg is met Jeff, alias Ron.

Mensen verdwijnen, zowel mannen als vrouwen. Niet alleen verdwijnen de mensen zelf, ook hun geld. Er zit meer achter de datingsite dan je normaal zou vermoeden.

Prachtig zoals de hoofdstukken verdeeld worden in de verhalen van de verschillende personages. Je wilt doorlezen, desnoods tot de volgende morgen. Actuele thema's zijn perfect in het boek verweven. Het verhaal van Kat, haar vader, haar ex, haar vrienden. Het verhaal van de mensen die verdwijnen... Het verhaal van de daders. Want dit zou geen Harlan Coben-thriller zijn als er niet een spannende lijn door het boek zou lopen. Een aanrader!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk de verhalen van Harlan Coben! Weer een voor in m'n bibliotheek, heb er nu al zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook ik geniet iedere keer weer, wat een schrijfstijl hè?!

    BeantwoordenVerwijderen